De samenwerking

AB Vakwerk Agri en Mesa Coatings slaan de handen ineen

Onze missie en visie

AB Vakwerk Agri en Mesa Coatings slaan de handen ineen. Door gebruik te maken van elkaars netwerk en expertise is er een uniek concept ontstaan. Middels lokale mensen en door gebruik te maken van kennis en hoogwaardige producten versterken beide partijen elkaar in hun missie en visie. Binnen de regio’s waarin AB Vakwerk actief is kunnen alle leden van AB Vakwerk gebruik maken van dit unieke en duurzame concept: een hogere hygiëne status met antibiotica reductie als hoofddoel. Met de toepassingen van hygiënische coatings en verduurzaming van de sector is er sprake van een unieke en toekomstbestendige samenwerking.

Een veranderende sector waarbij hygiëne management steeds een belangrijkere rol speelt waarin het creëren van meerwaarde aan het “Hollandse product” van groot belang is voor de toekomst van de sector.

Door middel van de systemen van www.mesa-hyco.eu onder supervisie van Mesa Coatings BV bieden wij een naadloze aansluiting op elk hygiëne management systeem.

AB Coatings biedt een combinatie van vele jaren ervaring binnen de agrarische sector. Daardoor weten wij als geen ander met welke problemen en uitdagingen een agrariër te maken heeft binnen de agrarische sector. Bovendien worden onze oplossingen voortdurend getest en wordt er onafgebroken gewerkt aan de verdere ontwikkeling en verbetering van hygiënische coatings.

Ledenvoordeel:

Als lid van AB Vakwerk profiteert u bij AB Coatings van een ledenvoordeel van 10% op de materialen. De applicatie van de systemen wordt uitgevoerd door de ervaren professionals van AB Vakwerk.

Kies voor een team van specialisten, kies voor AB Coatings! 

Geen geslaagd project zonder een 100% tevreden klant. Ons ervaren team van experts doet een goede inventarisatie, waarmee we uw wensen en de belangrijke uitdagingen in kaart brengen. Vervolgens kunt u rekenen op heldere communicatie en een duidelijke werkvoorbereiding en planning. Op die manier garanderen we de vlekkeloze uitvoering van het project, waarmee we werken aan hygiëne in de rundveehouderij die de basis vormt voor uw hogere bedrijfsresultaat.

Deskundig advies nodig?

Heeft u deskundig advies nodig van een van onze professionals of heeft u vragen over onze hygiënische oplossingen voor uw rundveehouderij of een andere ruimte waarin hygiëne centraal staat? Neem dan contact met ons op.

Onze agri experts

Hans Wassenaar

Accountbeheerder Agri Expert
Regio Noord Nederland
fsmit

Frank Smit

Accountbeheerder Agri Expert
Regio Zuid nederland